Om Kristian Johan Gjertsen

Kristian Johan heter jeg og kommer fra Fredvang i Lofoten, Nordland. Jeg vokste opp i et musikalsk hjem og det ble tidlig klar for meg hva jeg ville gjøre i livet. Som sektsen-åring flyttet jeg hjemmefra for å gå Musikk, dans og drama ved Bodø videregående skole. Etter 3 år gikk veien videre til Oslo for å ta en bachelorgrad i Musikkteater ved Musikkteaterhøyskolen. Underveis i studieløpet fikk jeg spille en rekke forestillinger på forskjellige teater i Oslo, bl.a på Edderkoppen Scene, Kulturkirken Jacob og Folketeateret. Etter endt bachelor vendte jeg nesa til London, England for å ta en mastergrad i Musikkteater ved Mountview Academy of Theatre Arts, som jeg fullførte i 2018. 

I både bachelor- og masteroppgave utforsket jeg helsegevinstene ved det å drive med musikk, i tillegg til hvordan min identitet kan brukes som kreativ stimuli i arbeidet mitt på scenen. Psykisk helse er viktig for meg – spesielt i et yrke der du bruker hele deg.

Etter endt utdannelse har jeg medvirket i følgende forestillinger; Petter, Så som i himmelen og Ronja Røverdatter ved Nordland Teater og The Sound of Music, Reisen til Julestjernen og Chess på Folketeatret. 

Jeg bor i Oslo og jobber som frilans sanger, skuespiller og markedskoordinator. 

 

Jeg tilbyr også

Portrettfoto

Har du behov for nye portretter? Jeg har flere års erfaring som portrettfotograf og tar gjerne nye portretter av deg. Mer informasjon finner du her.

Digital Markedsføring

Formidling er noe som vekker noe i meg - om det er fra en teaterscene eller i digitale flater. Nå studerer jeg DM deltid over nett på Noroff. På www.avhankristian.no kan lese mer.

Solist

Jeg tar oppdrag som solist ved seremoni som bryllup, begravelse, fødselsdag og dåp. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale.