Om Kristian Johan Gjertsen

Kristian Johan heter jeg og kommer fra Fredvang i Lofoten, Nordland. Jeg vokste opp i et musikalsk hjem og det ble tidlig klar for meg hva jeg skulle gjøre med livet. Som sektsen-åring flyttet jeg hjemmefra for å gå Musikk, dans og drama ved Bodø videregående skole. Etter 3 år gikk veien videre til Oslo for å ta en bachelorgrad i Musikkteater ved Musikkteaterhøyskolen. Underveis i studieløpet fikk jeg spille en rekke forestillinger på forskjellige teater i Oslo, bl.a på Edderkoppen Scene, Kulturkirken Jacob og Folketeatret. Etter endt bachelor flyttet jeg til London, England for å ta en mastergrad i Musikkteater ved Mountview Academy of Theatre Arts, som jeg fullførte i 2018. 

Jeg fikk gå rett i jobb etter endt utdannelse og har medvirket i følgende forestillinger; Petter, Så som i himmelen og Ronja Røverdatter ved Nordland Teater og The Sound of Music og Reisen til Julestjernen på Folketeatret. 

 Jeg har min base i Oslo og jobber som frilans sanger, skuespiller og fotograf. 

 

Jeg tilbyr også...

Portrettfoto

Har du behov for nye portretter? Jeg har flere års erfaring som portrettfotograf og tar gjerne nye portretter av deg. Mer informasjon finner du ved å trykke på bildet.

Digital Markedsføring

Formidling er noe som vekker noe i meg - om det er fra en teaterscene eller i digitale flater. Nå studerer jeg DM deltid over nett på Noroff. På www.avhankristian.no kan lese mer.

Solist

Jeg tar oppdrag som solist ved seremoni som bryllup, begravelse, fødselsdag og dåp. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale.